Pas på dine musikinstrumenter

Du har sparet og sparet og endelig fået råd til at købe dit drømmemusikinstrument. Endelig har du fået råd og endelig har du fået instrumentet hjem. Men hvad gør du egentlig for at passe på dit nye instrument?

Lad os sige, at det er en guitar du har købt. Her er det selvfølgelig meget vigtigt at du får købt en guitartaske til din guitar. Guitartasken hjælper nemlig med at passe godt på instrumenter ift. skader som den vil få. Det ville være så ærgerligt, at se dit yndlings instrument stå over i et hjørne og for det første få støv men for det andet blive væltet ned på gulvet fordi den ikke står fast på noget.

Her hjælper det utrolig meget at få købt en taske med til dit instrument. Det kan både være i blød format men også i hård format. De fleste har nok i bløde formater, fordi de er nemme at fragte med rundt. Men de helt professionelle musikere har ofte deres instrumenter i hård tasker.

Det gælder f.eks også strygeinstrumenter som violin eller blæseinstrumenter som trompet som ofte kommer i en “hardcase”.

Noget at du kan gøre for at passe på dine instrumenter er at hænge dem op på væggen derhjemme. Ikke nok med at de så gør, at du undgår at sparke til dem på gulvet og vælte dem ned på jorden, så pynter der jo også meget i din lejlighed eller hus at du stolt har dit drømmeinstrument hængende. Det hjælper også motivationen til at hive den ned en gang i mellem, spille på det og hænge det tilbage. Ligesom et maleri eller en plakat så hænger de ofte ret sikre på din væg. 

Men i hvilke andre situationer kunne det være godt at passe på sine ting, hvis det ikke “blot” er et musikinstrument? Hvad hvis du er ved at skrive dine egne sange og du ikke ønsker at nogen skal finde dem og læse dem eller måske værre endda, stjæle dem? Hvad gør du med de papirer hvor du har skrevet dine sange ned på? Et bud kunne være, at anskaffe dig et pengeskab til at opbevarer dine tekster og papirer i. Du kan f.eks læse mere om det rette pengeskab her, så dine musikanske tekster ikke bliver stjålet.

Recent Content