Musik til havefesten

Er du ved at arrangerer din kommende havefest og tænker på hvordan du skal planlægge den? Så er du sikkert stødt på tanken “hvilken musik skal vi have?” Skal det være et musikanlæg eller liveinstrumenter? Skal det være et band eller blot en guitar med ud i haven? Der er mange dilemmaer når man skal planlægge en havefest.

Her på siden, er vi jo vilde med liveinstrumenter. Vi elsker guitarer, ukuleler og andre instrumenter som passer perfekt til havefesten og sommeraktivitererne. Selvfølgelig, så kan man også altid have et anlæg med noget godt musik. Det støtter vi selvfølgelig også. Vigtigst er bare, at din perfekte havefest har musik.


Men hvad skal man ellers tænke på og overveje til en havefest udover musikken? Det kan f.eks være underholdning. Hvilken underholdning skal du arrangerer som arrangører af din havefest? Skal det være sjove lege og spil eller måske skal du have et indslag med nogen som underholder. Mulighederne er mange. Men havespil og lege er for det meste altid et hit til en god sommer dag ude i haven. 

Maden skal du selvfølgelig også have styr på. En grill ude i haven er altid et hit. Især hvis du har musikken i baggrunden til at sørger for at stemningen er god. Hvis du ikke er den helt store grill master, så bare rolig. De fleste folk elsker at hjælpe til, når der er tale om grill. Du har sikkert nogle gæster som vil hjælpe med grillen. Om ikke andet, så er det altid et perfekt taleområde, rundt om en grill på en sommerdag. 

Slutligt, så skal du selvfølgelig huske at have ser godt ud. Har du styr på, at dine omgivelser er pæne og ordnet til når du får gæster? Det kan f.eks. være græsplænen som du skal have styr på inden du får gæster. En havefest med en overgroet græsplæne er ikke en god start. Så find græsslåmaskinen, frem og slå græsset et par dage inden festen. Du kan også invester i en robotplæneklipper. Læs mere om det her. Du kan også finde den robotplæneklipper model som passer din have her. Undgå at slå græsset lige inden festen starter, da du vil have en masse vådt græs liggende over det hele og folk vil træde græsset med over alt.

Vi håber denne lille guide kunne hjælpe dig, med at blive klar til din næste havefest.

Recent Content