Om os

Musikfreak er en personlig blog omkring musikinstrumenter og musikudstyr. Da dette er en gratis tjenesete, indeholder siden reklamelinks og sponsorerede artikler, så vi kan forsætte med at vedligeholde og opdatere siden. Du kan læs mere om affiliate og reklamelinks her.

Vi har skrevet et stort udvalg af artikler og købsguides som hjælper dig videre i rejsen om information og købsovervejelser af musikinstrumenter. Alt på denne hjemmeside er blot vores egne holdning og anbefalinger. Det er vigtigt at man foretager sin egen undersøgelser inden man køber noget online.

Der er stor efterspørgsel på, hvorhenne man køber gode og billige musikinstrumenter til ordentlig kvalitet online. Der findes også mange forskellige hjemmesider som sælger musikudstyr. Vi anbefaler at du køber hos en musikbutik som ligger højt på Trustpilot. Du kender sikkert en lokal musikbutik som du kan besøge, men oftest kan du få instrumenterne billigere hvis du køber det online. Vores link er blot vores bud på hvor du kan købe dit næste musikinstrument henne.

Vi ønsker at brede vores passion for musik ud, ønsker at give dig finde tip og tricks til hvilket instrument du skal købe. Her samler vi alt vores viden, så du slipper for at søge hele internettet igennem for at finde oplysninger, på forskellige sider.

Vi mener, at navigering gennem alle oplysninger på internettet kan være en sand udfordring. Derfor har vi sammensat en hjemmeside med en samlet liste over de mest kendte musikinstrumenter og købsguides til hver af dem.

Du kan komme i kontakt med os pr email: admin@musikfreak.dk eller besøg kontaktsiden.