Guitar tilbehør du skal huske


guitar plekter

Ja, det er aldrig helt nemt med musikinstrumenter. Der skal lidt mere til, end bare at have en guitar. Du har også brug for lidt guitar tilbehør. Der er nemlig masser af tilbehør, som du helt sikkert får og har brug for. Læs alt om det lige her.

>> Læs også vores artikel om akustisk guitar <<
>> Læs også vores artikel om elektrisk guitar <<

Guitar tilbehør og mere

Der er rigtig mange ting på en guitar. De kan alle gå i stykker eller bare blive skiftet ud. Guitar tilbehør omfatter bl.a. stemmeskruer, baroner, slagplader, knapper, skruer og meget mere. Du kommer helt sikkert til at få brug for noget af det på et eller andet tidspunkt. Derfor kan det være en god ide at have det liggende derhjemme i forvejen, til den dag du skal bruge det.

Det kan også være, du bare gerne vil skifte noget ud, måske har du en gammel guitar, som du har fået arvet eller noget lignende. Så kan det nogle gange være nødvendigt at få skiftet en skrue eller få gjort den lidt mere ny.

Guitar strenge, tuner og plekter…

Noget helt essentielt og væsentligt guitar tilbehør er selvfølgelig strenge til guitaren. Strenge kan ret nemt gå i stykker, og det kan også bare være, du godt kunne tænke dig nogle af de seje strenge fra de populære mærker. Det er jo vigtigt med nogle gode strenge, da det er dem, der laver den lækre guitar lyde. Så har du jo åbenlyst også brug for en tuner og gerne også mere end én plekter.

Guitar ophæng, holder og taske

Har man en guitar, skal man selvfølgelig have et godt sted at opholde den. Det er i hvert fald ikke en god ide at gå rundt med en guitar uden, at den ligger i en sikker og god taske. Skal man rundt omkring i verden, med toget, bussen eller bare gå et sted hen med guitaren, er det altså bare meget mere praktisk med en taske til din samling af guitar tilbehør.

Og så har du brug for en remme, så du kan gå rundt og spille med guitaren. Du kan finde tusindvis af flotte og seje remmer, så det ikke bare er en remme, men den også er flot.

akustisk guitar

Du skal selvfølgelig også have et godt sted til din guitar derhjemme. Det kan du med en guitar holder, ophæng eller stativ. Du kan bare vælge den holder, som du synes er smartest. Har du ikke meget plads nede på gulvet, kan det være smart med et ophæng. Vil du gerne have et lækkert stativ på gulvet, hvor du rigtig viser guitaren frem, så er det jo bare et stativ, du skal vælge.

>> Læs også vores artikel om guitar for børn <<

Så der er ingen tvivl om, at der er en masse guitar tilbehør. Det er næsten umuligt at have det hele. Men det er altså nødvendigt med noget af det, ellers kan man vel ikke helt have styr på tingene. Så ejer du en guitar, eller vil du eje en i fremtiden, så glem ikke alt tilbehøret, du også har brug for. Alle de forskellige ting er jo også med til at gøre det meget mere fancy at have en guitar.

Besøg Gibson.com og se de forskellige accessories som kan tilkøbes din første guitar

Gå til forsiden

Recent Content